TAN Afdeling Den Haag  


Beste Traction liefhebbers,

Graag zouden we jullie willen ontmoeten met de Traction op zaterdag 24 april voor een lunch bij Restaurant de Parel in Leimuiderbrug. Geheel Corona proof en in overeenstemming met de regels van de overheid heeft de Parel haar restaurant tijdelijk omgevormd naar een 'drive in restaurant'. Jullie bestuur heeft voor 24 april, 25 plaatsen in de drive in gereserveerd, zodat we elkaar, weliswaar vanuit de auto, daar kunnen ontmoeten.

Hoe werkt het?
Op het parkeerterrein kunnen we met 25 tractions ons in een cirkel opstellen. De medewerkers van de Parel bedienen ons als in een restaurant. Zij nemen aan de auto de bestelling op en serveren dranken en de maaltijd ook weer in de auto. En dit alles geheel in overeenstemming met de Corona regels. Het idee is dat we daar ons om 12.00 uur melden, vanuit de auto ons heerlijk laten verwennen en dan na de lunch weer ons weegs gaan.

We kunnen helaas niet uit de auto om elkaar uitgebreid te spreken en te ontmoeten. Nog niet. Maar daarvoor hebben we een alternatief bedacht: we kunnen elkaar spreken (en zien) via een Microsoft Teams meeting. Op het terrein is goede Wifi aanwezig. Ook zal er tijdens de lunch een kleine pubquiz plaatsvinden, om te kijken of we allemaal nog weten wat de puntafstand van de bougie in cilinder 2 is. Verder is er natuurlijk ook weer een Whatsapp groep speciaal voor de deelnemers om foto's, ervaringen, maaltijd tips, pech onderweg en andere wetenswaardigheden in uit te wisselen.

Er is vanuit het restaurant geen beperking voor het aantal personen in de auto, daarvoor gelden de gebruikelijke regels. Jullie kunnen van de kaart bestellen (ook online beschikbaar) en na afloop zelf betalen (contactloos).
Bij de Parel is er gelegenheid om van het toilet gebruik te maken.

Wat gebeurt er als tegen die tijd de regels zijn veranderd?
We hebben kunnen afspreken met het restaurant, dat als de terrassen weer opengaan we gereserveerde (Corona proof) plekken hebben op het (overdekte) terras. Dus ook dan kan de lunch gewoon doorgang vinden.

Gaan we ook rijden?
Jazeker, we rijden naar en van het restaurant. En voor de liefhebbers is er de bloembollen route die we voor jullie hebben uitgezet. Het is van de Parel ca 8 - 10 minuten rijden naar het beginpunt van deze rit. Gezamenlijk rijden is helaas niet in overeenstemming met de regels, dus dat houden jullie tegoed voor de volgende keer.

Reserveer op tijd door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Graag opgaaf van naam, naam van eventuele medepassagier(s) en toestemming om met jullie mobiele nummer deel te nemen aan de whatsapp groep voor die dag

We hebben 25 plaatsen exclusief voor ons gereserveerd op het terrein. Willen jullie erbij zijn, laat ons dat dan heel snel, uiterlijk donderdag 15 april weten. 
Ten overvloede: er zijn geen kosten verbonden aan dit treffen. De maaltijd en drankjes zijn voor eigen rekening.

Wij, Dus, Edwin en Albert, zien ernaar uit jullie weer te treffen op de 24e!

Met vriendelijke groet,
Albert Bakker