TAN Afdeling Den Haag  

AFGELAST!

We beginnen met een lunch bij restaurant de Strooppot met keuze uit diverse lunchgerechten en 2 drankjes, hier kunnen we bijpraten en daarna met een gevulde maag op weg gaan. De verschillende menu keuze's kun je ter voorbereiding verderop in dit artikel vinden.
Omdat het natuurlijk al weer eind oktober is dat we deze rit rijden is voor een ruime horeca gelegenheid gekozen. In het restaurant gaan we met 2 personen aan een tafel zitten, tenzij je met bijvoorbeeld 4 personen komt uit één huishouden komt die mogen aan één tafel plaats nemen. Iedereen heeft vanaf dat moment een vaste zitplaats en er kan tijdens de lunch niet van plaats gerouleerd worden.

Als je het niet prettig vind om gebruik te maken van de horeca gelegenheid dan is het ook mogelijk om vanaf 13:00 deel te nemen aan de rit en het lunch gedeelte over te slaan. Zie verdere details bij het aanmelden.

Het adres / website: De Strooppot, Oostzijde 42-43, 1426 AE De Hoef (www.strooppot.nl)

strooppot

Wij verwachten jullie daar om 11.30u. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde.
Na de lunch rond 13:00 rijden we een ongeveer 70 km lange landelijke route die start en eindigt weer bij bovengenoemd restaurant. Halverwege de route is er een tussenstop met een verfrissing.
De schatting is dat we rond 15.30 weer terug zijn. Op dat moment is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid nog wat te eten en drinken voor dat je huiswaarts gaat.

Programma:
11.30 Verzamelen bij de Strooppot lunch met diverse gerechten en twee consumpties
13:00 / 13:15 Start van de route door “De Ronde Venen”
Op ongeveer de helft van de route is er een pauze met een verfrissing en kans om even de benen te kunnen strekken
15:30 / 16:00 Terugkomst bij de Strooppot en mogelijkheid om op eigen gelegenheid nog wat nuttigen en na te praten

ronde venen b

Het gebied "De Ronde Venen" is ontstaan door de turfwinning en inpoldering. Rond het gebied liggen de rivieren de Kromme Mijdrecht, de Amstel, de Waver, de Winkel, de Angstel en de Aa. Deze wateren vormen een bijna gesloten, ronde cirkel. In de routebeschrijving treft je leuke wetenswaardigheden aan over het gebied en achtergrond over bijzondere locaties die op het eerste gezicht misschien niet zouden opvallen. 

De startlocatie ligt in de Hoef, dicht in de buurt van de startlocatie van de picknickrit (in Noorden) die we in september reden. Gelukkig is er op 1 a 2 stukjes na, geen overlap. We rijden deze keer een meer noordelijke route met plaatsen zoals Uithoorn, Nessersluis, Vinkeveen, Wilnis, Kockengen, Kanis, etc. Onderweg zijn er mooie vergezichten, kronkelige wegen, leuke rivieren/kanalen en talloze mooie boerderijen te zien. In totaal rijden we ongeveer 70 km.

Menu:
Voor de georganiseerde lunch bij het startpunt 11:30 is er een beperkte kaart samengesteld met keuze uit:

- Tomatencrèmesoep met een broodje met kruidenboter
- Uiensoep met een broodje met kruidenboter

- Pannenkoek met spek, kaas, appel, ananas of rozijnen
- Pannenkoek spek/kaas
- Pannenkoek ham/kaas
- Pannenkoek appel/kaneel/rozijnen

- 2 Kwekkeboom kroketten met brood
- Uitsmijter “De Hoef”, rundvleessalade, sla, en 3 sneetjes brood, belegd met kaas, ham en rosbief, daarop eieren en gesmolten kaas
- Broodje “hete kip”, kipreepjes, champignons, taugé en vlammensaus

- Inclusief 2 consumpties (koffie, cappuccino, thee, frisdrank of pilsje van de tap)

AFGELAST!

- A Inschrijven voor de rit met deelname aan de lunch:
De inschrijving is geopend en je kunt je tot en met zondag 18 oktober 2020 aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van "TAN Den Haag Najaarsrit 2020", het aantal deelnemers, hun voornamen en het lidmaatschapsnummer en je mobiele telefoonnumer (tbv tijdelijke Whatsapp groep gedurende de rit). Je aanmelding wordt definitief zodra ook de bijdrage van € 7,00/pp ontvangen is op rekeningnummer NL98 RABO 0128198826 ten name van Traction Avant Nederland afd. Den Haag. Bij het overmaken van het bedrag graag ook het lidmaatschapsnummer vermelden. Na de definitieve aanmelding wordt een e-mail ter bevestiging verstuurd door de penningmeester.
Er is deze rit een maximum van 30 personen voor deelnemers die van de lunch gebruik willen maken ivm de Covid 19 regelgeving.

- B Inschrijven voor de rit zonder deelname aan de lunch:
Voor deelnemers die zich niet vertrouwd voelen bij het bezoeken van de horeca gelegenheid (ivm Covid 19) Het is ook mogelijk om alleen de rit mee te rijden. Deelname is dan gratis.
Hiervoor stuurt je een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van "TAN Den Haag Najaarsrit 2020", het aantal deelnemers, hun voornamen , het lidmaatschapsnummer en je mobiele telefoonnumer (tbv tijdelijke Whatsapp groep gedurende de rit)
Z
odoende zijn wij voorbereid op uw komst en hebben dan voldoende routebeschrijvingen en drankjes in de pauzestop voor handen.
De start van de rit is ongeveer om 13:00 aan de achterzijde van het restaurant waar je de routebeschrijving krijgt aangereikt.

Namens Albert, Dus en Edwin tot de 25e oktober!