TAN Afdeling Den Haag  

Op 20 november zijn we te gast bij De Graaf Spare Parts Service / CTA in Zoeterwoude. Er wacht ons een interessant bedrijfsbezoek. Na het inlijven van José Franssen hebben we hier te maken met de marktleider in Europa op het gebied van onderdelen voor onze Traction. Voor ons is een presentatie met aansluitend een rondleiding door het bedrijf georganiseed. Bij deze gelegenheid kunt u eens uitgebreid een kijkje achter de schermen nemen en ik kan u verklappen dat het u zal verbazen wat u allemaal te zien krijgt!

de graaf logo

Het berijf is vooral gespecialiseerd in onderdelen voor de Traction Avant. Maar ook voor de 2CV en andere oude Citroëns is er erg veel op voorraad. Nog niet zo lang geleden is er een nieuwe specialisatie toegevoegd: onderdelen voor de Renault 4.  Na afloop is er weer de gelegenheid bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje, dit wordt ons aangeboden vanuit De Graaf Spare Parts Service.

 

Locatie: Energieweg 77, 2382 NH  Zoeterwoude. De locatie is heel goed bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.
Aanvang: Inloop vanaf 19.30, aanvang 20.00

Klik hier voor de kalender