TAN Afdeling Den Haag  

In de afgelopen nieuwsbrief deden we een oproep om ideeën in te sturen die we als afdeling kunnen uitvoeren, binnen wat mogelijk en wenselijk is in de huidige situatie.

We hebben heel leuke suggesties mogen ontvangen. Iedereen die iets heeft ingezonden heeft een persoonlijk bericht gehad van Albert Bakker. Hartelijk bedankt voor jullie positieve inzendingen! Met deze voorstellen gaan we de komende periode aan de slag zodat je steeds wat anders van ons kunt verwachten.

Als eerste lijkt het ons ontzettend leuk om met elkaar te delen:

“Hoe is de liefde voor de Traction Avant en/of Citroën begonnen?”
Dit willen en we onderling uitwisselen met een begeleidende foto en je verhaal.

Fam rond TA 650

Hiervoor gebruiken we het liefst de “Whatsapp” groep omdat het heel interactief is en je gemakkelijk een foto kunt toevoegen. Eigenlijk is de groep bedoeld om technische vragen/oplossing uit te wisselen maar gezien de omstandigheden maken we hier graag een uitzondering voor. Heb je geen mogelijkheid om Whatsapp te gebruiken? Dan is dit geen probleem en stuur je de foto met tekst over je eerste “Troen” naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De berichten die per e-mail binnen komen zullen we verzamelen en dan “gebundeld” rond sturen.
Nog niet aangemeld voor de Whatsapp-groep?
Stuur een e-mail met je telefoonnummer, lidmaatschapnummer en naam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan wordt je snel toegevoegd.