TAN Afdeling Den Haag  

Veilig de weg op met uw Traction

Weet u wel zeker dat uw Traction voor u en de andere verkeersdeelnemers aan alle eisen voldoet? Uit de praktijk blijkt dat velen denken van wel, maar dat bij nader onderzoek toch het nodige mis kan zijn.
Er bestaat namelijk al lang geen verplicht APK keuring meer voor de Traction Avant, en ongemerkt gaan er toch zaken achteruit.

Bij het landelijk en afdelingsbestuur hechten wij zeer veel waarde aan het feit dat onze leden met een veilige auto op pad gaan. Deugdelijke remmen en een goede stuurinrichting hebben de hoogste prioriteit. Het kan daarom geen kwaad om uw auto regelmatig te laten controleren. Hiervoor is er een TPK georganiseerd binnen onze afdeling (Traction Periodiek Keuring). Deze keuring is op woensdag 21 maart bij Peter van Bemmelen te Delft. We mogen daar gebruik te maken van zijn werkplaats met brug. De mannen van de sleutelclub Abbenes zullen die avond ondersteunen met de Traction Periodieke Keuring aan de hand van de Checklist Technische Inspectie die u altijd op de website van TAN kunt vinden onder het menu "Auto", "Inspectie". Neem dit formulier uitgeprint mee naar de keuring. Meldt u zich tijdig aan bij het afdelingsbestuur via een e-mail bericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor woensdag 21 maart kan een beperkt aantal auto’s gekeurd worden. Zijn er meer aanmeldingen dan op die avond gekeurd kunnen worden, dan kunnen we die inplannen op andere dagen in de garage in Abbenes.

Het adres is: Ampèreweg 6, 2627 BG Delft. Zie ook de website: www.garagevanbemmelen.nl
i
nloop met koffie 19.30 en aanvang 20.00

Agenda

Februari 2019
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Buienradar

Wie is er online

We hebben 324 gasten en geen leden online