TAN Afdeling Den Haag  

Woensdag 16 oktober

We zijn deze avond te gast bij Hans van der Wouden, Rottekade 4, 2761 EA Zevenhuizen.

Let op! Op website "www.reparatievdwouden.nl" wordt een ander het kantoor- en huisadres genoemd dan hier vermeld. Daar is wel het garagebedrijf van Hans van der Wouden gevestigd maar daar worden wij niet verwacht. Rottekade 4 te Zevenhuizen aanhouden.

Jullie zullen getuige zijn van een prachtige privé verzameling van bijzondere en zeer oude auto’s. Daarnaast is Hans een techneut in hart en nieren. Hij draait zijn hand niet om voor de meest ingewikkelde, technische problemen bij het reviseren van zeer oude en bijzondere motoren. In zijn eentje pakt hij ingewikkelde restauratieprojecten aan. Tijdens zijn presentatie en rondleiding zullen jullie gegarandeerd zeer onder de indruk raken.

vanderwouden


Een klein deel aan het begin van de avond reserveren wij voor een officieel gedeelte: Dit is een korte ledenvergadering met verkiezing van een nieuwe voorzitter en penningmeester voor onze afdeling Den Haag.
Huub en ik deden dit werk de afgelopen zes jaar en aan deze termijn van maximaal 2 keer 3 jaar is nu een einde gekomen.
Wij stellen u voor als voorzitter vanaf 1-12-2019 Albert Bakker uit Lisse. Wij waren al een aantal keren bij hem te gast en kregen de laatste keer een interessante rondleiding langs zijn enorme verzameling industriële klokken. Wij zijn bijzonder blij dat Albert bereid is de taak van voorzitter van mij over te nemen.
Als penningmeester hebben wij Dus Fabius uit Voorburg bereid gevonden deze functie vanaf 1-1-2020 op zich te nemen als opvolger van Huub Wessels. Dus controleerde al eerder de boekhouding van onze afdeling en is zeer deskundig op financieel gebied. Indien u tegenkandidaten wilt voorstellen, kunt u dat doen tot 10 oktober a.s. In dat geval zullen wij op 16 oktober verkiezingen houden. Dit officiële gedeelte van de avond duurt ongeveer 10 minuten.
Na de presentatie en rondleiding door Hans van der Wouden is er zeker nog tijd voor een hapje en een drankje! Komt allen naar deze belangrijke en mooie afdelingsavond!

Inloop met koffie vanaf 19.30, start van het programma om 20.00 uur.