TAN Afdeling Den Haag  

 

Onderstaande oproep van Sander Foppele en Chris Dinnessen voor medewerking aan een film kwam binnen via onze centrale website (traction-avant.nl).

We zijn bezig een nieuwe buitenlandse film te produceren. Over de film mag ik helaas niet te veel over vertellen. Dat willen ze altijd een beetje op een laag pitje houden totdat de film uit gaat komen. Wat ik mag vertellen is het volgende: De film heet Lyerbird en gaat over een kunstvervalser in de oorlog, Han van Megeren. De productiemaatschappij voor het Nederlandse gedeelte van de Engelse film is NL Film

Wij samen Chris en Sander proberen we alle auto’s te regelen die in het script staan. De film speelt zich af in de tweede wereldoorlog en daar hebben we aardig wat voertuigen voor nodig. Nou zijn auto's uit de jaren 20 en 30 natuurlijk perfect voor in dat straatbeeld. Ze hoeven niet allemaal blinken te zijn. Steker nog, als ze er gebruikt uitzien is dat ook perfect.
Ik zou graag in contact willen komen met de mensen die geïnteresseerd zijn om mee te werken aan dit bijzondere project. Wanneer, waar en hoeveel dagen precies krijgen we nog te horen. Laten we zeggen één dag of misschien twee dagen tussen 15 en 28 april, en in elk geval binnen Nederland. Ik hoop dat zo snel mogelijk fine te tunen. En natuurlijk zal dit tegen vergoeding zijn. Omdat het onmogelijk is om alle voertuigen zelf op te halen is het gewenst dat de eigenaar met het voertuig op locatie komt en er een leuke dag van de maken.

We hebben dus nog wel even tijd maar de regisseur wil graag de auto’s op foto’s zien en de juiste auto’s kiezen. Het zou fijn zijn als we dat snel zouden kunnen doen.

Dus stuur zo snel mogelijk een paar digitale foto’s en je contactgegevens naar het onderstaande mail adres van Sander Foppele.

Voor vragen aan Sander kan er ook gebeld worden.
0631003937
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Februari 2019
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Buienradar

Wie is er online

We hebben 941 gasten en geen leden online