TAN Afdeling Den Haag  

De voorjaarsrit wordt gereden op zondag 15 april. Het concept van de voorjaarsrit, aanvang met “brunch” krijgt vervolg! We starten namelijk midden in Rotterdam met een brunch op een hoogte van 100 meter op de Euromast met een geweldig uitzicht.

Bij de brunch is toegang tot de hele Euromast inbegrepen. U kunt dus ook gebruik maken van de “Euroscoop”. De Euroscoop is een roterende glazen lift, die je naar maar liefst op 185 meter hoogte brengt. Bij helder weer loopt het vergezicht tot wel 30 kilometer.

De brunch is van 10.00 tot 12:00 zodat u met een goed gevulde maag aan de rit kunt beginnen. Tussen 12:00 en 13:00 start u met de rit. Een belangrijk kenmerk van de route is de afwisseling en de vele “foto-momenten”. Na de start in Rotterdam rijden we via polderlandschappen en slingerende dijkweggetjes naar de molens van Kinderdijk. Dit is een prachtige locatie om de benen te strekken en een wandeling te maken in de mooie Hollandse landschap. We eindigen de dag om 16:00 bij Hotel Kinderdijk in Alblasserdam met Koffie/Thee en een versnapering. Daarna is iedereen vrij om naar huis te gaan of daar een hapje te blijven eten.

De eigen bijdrage voor de rit is € 18,50 per persoon met inbegrip van:
- Brunch met assortiment zoete en hartige gerechten op een toplocatie hoog in de Euromast
- Toegang tot alle platforms en de Euroscoop, 185m
- 2 drankjes te Alblasserdam met huisgemaakte Appelgebak, chocolade muffin, of een karamel muffin

U kunt inschrijven door zich aan te melden t/m 31 maart. (dit is vooral voor de brunch erg belangrijk)
Schrijf u aub zo snel mogelijk in.
1) Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer en aantal deelnemers.
2) het bedrag van € 18,50 x het aantal personen over te maken naar onderstaand bankrekeningnummer:

NL98 RABO 0128 1988 26 ten name van T.A.N. afd. Den Haag.
Na ontvangst van uw inschrijving en uw betaling ontvangt u een bevestiging hiervan. De uitgeprinte routebeschrijving ontvangt u tijdens de brunch.

Aanvullende informatie:
- Parkeren bij de Euromast aan de parkhaven is op zondag tot 12:00 gratis. Daarna is het parkeren via de daar aanwezige parkeerautomaat op kenteken. Betaling is uitsluitend mogelijk via pin en creditcard.
- Hebt u dieetwensen laat het ons bij inschrijving weten, zodoende kunnen we dit communiceren met de Euromast.
- De omgeving van de molens bij Kinderdijk zijn vrij toegankelijk. Uiteraard is het mogelijk om een molen te bezoeken of een rondvaart te maken. Dit is voor eigen rekening.
- Onze wagens vallen niet onder regelgeving van de milieu-zone Rotterdam. We kunnen dus vrij bewegen door Rotterdam met onze auto’s. (Let er wel op dat de Maastunnel nog steeds gesloten is van noord naar zuidelijke richting)

Agenda

Februari 2019
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Buienradar

Wie is er online

We hebben 397 gasten en geen leden online