TAN Afdeling Den Haag  

Op zondag 27 oktober vindt de “najaarsrit” plaats.

Het is een culinaire rit: We gaan kilometers vreten en smullen van eenden!
 
Dat laatste moet u maar niet letterlijk nemen. We bezoeken het grootste eendenmuseum van de wereld: de collectie van Edwin Groen in Andijk (www.eendenmuseum.nl). Naast ruim 300 eenden zijn er een aantal andere auto’s en een elftal bijzondere mini winkeltjes te bezichtigen.
We starten de dag met een broodje en koffie/thee bij Haddock Amsterdam, gelegen op een mooie locatie aan het IJ (www.haddockamsterdam.nl). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Na het nuttigen van de broodjes rijden we een 70 km lange landelijke route naar het eendenmuseum in Andijk.

Omas erwtensoep

Na het bezoek aan het museum rijden we via een wat snellere route naar Stal Wennekers in Aalsmeer (www.stalwennekers.nl). Hier is de kantine boven de grote rijhal voor ons gereserveerd en komt het echte culinaire deel van de dag en gaan we na een drankje genieten van eigengemaakte erwtensoep met roggebrood en spek.

Programma
10.30u verzamelen bij Haddock in Amsterdam met koffie/thee buffet en 2 broodjes
11.45u vertrek via de route naar Andijk
14:00u aankomst Andijk, bezoek Eendenmuseum
16:15u vertrek naar Aalsmeer
17.45u drankje en serveren van Erwtensoep
19:30u einde

De rit is een mooie gelegenheid om uw kinderen, kleinkinderen of andere jonge belangstellenden kennis te laten maken met de Traction club. Voor deze groep kunt u inschrijven voor hetzelfde tarief als voor leden van TAN Den Haag en hun partners.

U kunt zich tot en met zondag 20 oktober per e-mail aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, aantal deelnemers en lidmaatschapnummer.
Uw aanmelding wordt definitief zodra uw bijdrage van € 19,00 per persoon ontvangen is op rekeningnummer NL98 RABO 0128198826 ten name van T.A.N. afdeling Den Haag onder vermelding van uw lidmaatschapnummer. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw deelname.

Wij hopen u op 27 oktober te ontmoeten,
Ritmeester Edwin van Baar (06-25364141) en penningmeester Huub Wessels (06-28395077)