TAN Afdeling Den Haag  

Op Zondag 20 september nodigen we jullie uit voor een gezellige picknickrit georganiseerd door Alexander van Abswoude en Fred Riddersma.

De start is om 11:00 in het dorp Noorden met koffie/thee en huisgemaakte appeltaart.
Locatie: "Het Plashuis",  Noordse Dorpsweg 2 Noorden (voormalig sportviscentrum uit 1925)

De auto's kunnen geparkeerd worden tot aan het terras aan het water. Wat gegarandeerd leuke plaatjes opleverd.

Daarna vertrekken we om 12:00 voor route door het Groene Hart over kleine en smalle weggetjes. In de route is een fotopuzzle en doe opdracht opgenomen. (U bent gewaarschuwd!)
Omstreeks 14:00 komen we aan op Hoeve Kazan, te Nieuwveen waar iedereen kan genieten van je zelf meegebrachte picknick.

Deze locatie is weersbestendig!
Met mooi weer in de prachtige boomgaard en met eventueel iets minder weer in een grote schuur waar heel goed de 1,5 meter afstand is te bewaren.
Op de Hoeve krijgen we een interessante presentatie over dit bedrijf en hoe zij omgaan met landbouw, vernieuwing en voedsel transitie.

De deelname kosten zijn 2,50 euro per persoon (De bijdrage is laag omdat je zelf zorgt voor je picknick)

Hoeve Kazan 600x275

 

Je kunt je tot en met zondag 13 september a.s. aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van "TAN Den Haag Picknickrit 2020", het aantal deelnemers, hun voornamen en het lidmaatschapsnummer. Je aanmelding wordt definitief zodra ook de bijdrage van € 2,50/pp ontvangen is op rekeningnummer NL98 RABO 0128198826 ten name van Traction Avant Nederland afd. Den Haag. Bij het overmaken van het bedrag graag ook het lidmaatschapsnummer vermelden. Na de definitieve aanmelding wordt een e-mail ter bevestiging verstuurd door de penningmeester.

Er is deze rit geen maximum op het aantal deelnemers omdat bij de verschillende locaties de 1.5 meter afstand goed in de praktijk is toe te passen. Uiteraard is het belangrijk dat we we hier samen op blijven letten.

Graag tot de 20e september!