TAN Afdeling Den Haag  

Op woensdagavond 27 November is het mogelijk om uw Traction Avant te laten inspecteren.

We beginnen deze avond met een nuttige presentatie met tips voor het stallen van de Traction Avant.
De meeste Tractions zullen niet worden blootgesteld aan de winterse omstandigheden en met deze tips wordt het spreekwoordelijke “stilstand is achteruitgang” voorkomen.

De uitgebreide technische check is geheel gratis en heel belangrijk om risico’s aangaande de veiligheid van uw auto zoveel mogelijk te beperken. Naar aanleiding van een systematisch onderzoek, waarbij u zelf meeloopt om en onder de auto, krijgt u een rapport mee met een advies van onze technische controleurs.

Wij streven ernaar om alle auto’s binnen onze afdeling één keer in de twee jaar te laten onderzoeken. Dit kan bij onze vereniging of een garagebedrijf dat voldoende know how heeft van onze klassieke voertuigen (bijv. Classic Automobile Service in Zeeland, Le Garage van der Velde in Wassenaar, in overleg bij de sleutelclub in Abbenes of op elke andere degelijke wijze)

traction avant11 commerciale LR

Meld u zich nu aan voor de gratis controle bij de secretaris van het afdelingsbestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum: Woensdagavond 27 November
Locatie: Ampereweg 6, 2627 BG Delft
Inloop met koffie 19.30, aanvang 20.00

Klik hier voor de kalender