TAN Afdeling Den Haag  

Op woensdagavond 18 November is het mogelijk om uw Traction Avant te laten inspecteren op technische aspecten.

De controle is deze keer bij onze TAN erkend Traction Avant specialist Philip v/d Velde te Wassenaar. De faciliteiten zijn bij hem zodanig dat we in klein commite voldoende afstand van elkaar kunnen houden.
Let op deze editie zijn alleen controleurs en de eigenaren van de te controleren auto's welkom. We kunnen op dit moment helaas geen andere belangstellende toelaten. We hopen uiteraard dat het binnenkort weer mogelijk is om in elkaars gezelschap te leren van andermans auto.

Deze avond zullen we maximaal 3 a 4 Tractions te kunnen nalopen met name op de aspecten die moeilijk zelf gecontroleerd kunnen worde zoals remmen, ophanging, aandrijving, lagerspeling etc
Op voorhand zal de eigenaar zelf een aantal essentiele controles uitvoeren. Denk hierbij aan niveau's van de vloeistoffen, motorolie, versnellingsbakolie en verlichting. 

De controle is ook deze keer geheel gratis voor TAN Den Haag leden. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TAN tech controle

Datum: Woensdagavond 18 november
Locatie: Le Garage van der Velde, Van Zuylen van Nijeveltstraat 372, 2242 LR Wassenaar
Aanvang 19:00