TAN Afdeling Den Haag  

Hieronder de tekst van de Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) met hun oproep om deel te nemen aan dit mooie evenement.

Het programma
De deelnemers aan de Oldtimerdag kunnen zich vanaf 9.30 uur in de Gouden Leeuw in Voorschoten aanmelden waar zij koffie/ thee en cake, een rallyschildje, een bon voor een lunchpakket (max 2 per voertuig), een ritboekje en een aandenken aan deze dag ontvangen.
Vanaf 10.00 uur vertrekken de oldtimers voor een toer/puzzelrit van zo'n 60 km in de omgeving van de gemeente Voorschoten.
Vanaf 13.00 uur, staan alle oldtimer auto's, motoren en bromfietsen opgesteld in de prachtige Voorstraat van Voorschoten. Kramen met leuke artikelen, de vele gezellige terrassen en muziek zorgen voor een feestelijke middag. Bovendien staat er een oldtimerbus gereed op het Burgemeester van der Haarplein bij de brandweerkazerne waar u kunt opstappen voor een ritje in de omgeving.

Een deskundige jury beoordeelt die middag elke klassieker in zijn eigen categorie: auto’s, ook bedrijfswagens, motoren en brommers, voor een eerste, tweede of derde prijs. De deelnemers wordt gevraagd in kleding uit de tijd van hun oldtimer te komen.

Omstreeks 15.00 uur heeft de jury de winnaars bepaald, waarna zij de bloemen en awards aan de gelukkigen ter plekke uitreiken

Voorshotense oltimerdag 19

Uitnodiging

De V.O.V. nodigt bezitters van een klassiek voertuig (auto, vrachtauto, motor, bromfiets) uit om deze dag mee te beleven.
Dank zij sponsoring is dit jaar deelnemen aan deze dag voor iedereen GRATIS

Wilt u aan deze unieke dag deelnemen, meldt u zich dan uiterlijk 10 september 2019 aan
• door invullen van het inschrijfformulier en opsturen (per post: Secretariaat V.O.V., Jachtwerf 15, 2725 DN Zoetermeer of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of:
• via onze website www.vovnieuws.nl

Op de website kunt u het inschrijvingsformulier downloaden.

Wacht niet te lang met inschrijven aangezien elk jaar de belangstelling groter is dan het aantal beschikbare plaatsen.

Agenda

April 2020
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Buienradar