TAN Afdeling Den Haag  

Het lijkt ons zeer passend om extra uit te pakken met een bezoek aan het Louwman museum. De perfecte ambiance om elkaar weer eens te spreken!

Het museum is na lange tijd weer geopend en het beschikt over een gezellig terras met foodtruck aan de voorzijde van het museum. Daarnaast verveelt deze prachtige autocollectie van wereld faam natuurlijk nooit!
We zijn welkom 10.00 s' ochtends zodat het museum ons als eerste gasten kan verwelkomen. TAN Den Haag leden mogen gratis naar binnen, introducees / partners etc betalen zelf de entree van a € 16,00

spijker

 

Wie met de Traction komt mag gratis aan de voorzijde van het museum parkeren. Neem dan voor alle zekerheid een stuk karton mee om eventuele oliedruppels op te vangen. 

 

 

EXTRA INFORMATIE 1 JUNI 

Om toch een goede inschatting te hebben en de registratietijd bij binnenkomst te bespoedigen (Corona eis), is het erg gewenst dat deelnemers zich vooraf uiterlijk t/m 9 juni aanmelden bij Dus Fabius Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld met hoeveel personen je komt en alle namen (Corona registratie)
Vermeld je telefoonnummer
Vermeld of je een museumjaarkaart hebt (niet vergeten om deze daadwerkelijk mee te brengen)

De eerste 20 auto's kunnen gratis op het voorplein parkeren (met karton onder de motor), overige deelnemers kunnnen de auto parkeren in de betaalde parking onder het museum

Note: In het Traction blad staat vermeld dat we een afdelingsvergadering gepland hebben bij Chris Klein. Vanwege twijfel of dit wel of niet al mogelijk is met de regels, gaat dat niet door.


Het adres van het Louwman Museum: Leidsestraatweg 57, 2594BB Den Haag 


We hopen van harte jullie daar te ontmoeten!

Dus, Albert en Edwin

 

Link naar de jaarplanning t/m september: https://www.tandenhaag.nl/index.php/agenda-mainmenu-32/year.listevents/2021/09/12/-