TAN Afdeling Den Haag  

Beste TAN leden,

Op zondag 29 augustus is er de TAN Den Haag Zinderende zomerrit. Het is ons andermaal gelukt om prachtige wegen te vinden in het Groene Hart van Nederland.

 

 

 

Verzamelpunt:
Iedereen is van harte welkom om 11.30 uur bij Café de Klinker, Simon van Capelweg 111, Noorden. Naast deze locatie is er volop parkeergelegenheid voor de Troenen. Café de Klinker heeft om 12.00 uur een heerlijk buffet voor ons klaarstaan. Verder zijn er voor iedereen twee munten voor koffie, thee, of andere (non alcoholische) drankjes. Kosten voor buffet en de drankjes bedraagt 17,50 per persoon, te plekke door iedereen zelf te voldoen.

De Rit:
Rond 13.00 uur gaan we met elkaar de rit rijden. Prachtige omgeving waar we circa 70 km van gaan genieten. We proberen weer in colonne te rijden en zullen onderweg een keer stoppen voor een drankje.

Napraten en eten:
We verwachten ergens tussen 16.30 - 17.00 uur op het eindpunt van de rit aan te komen: Restaurant De Beren, Aziëweg 5, 2725 KE Zoetermeer Hier hebben we gereserveerd en kunnen we gezellig napraten over alle belevenissen van de zomer en de rit. Aansluitend (voor wie dat wil) biedt de kaart van De Beren volop kansen voor een gezellig en lekker diner. De eerste twee drankjes bij De Beren zijn voor onze rekening, het diner moet iedereen weer zelf afrekenen.

Aanmelden:

obelix 400 

We willen iedereen vragen om uiterlijk 22 augustus Albert (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te laten weten of je komt en of je wilt blijven eten. Vanwege de BTW situatie vragen we jullie om de kosten ter plekke in de horeca te voldoen, dus hoeft er vooraf niet betaald te worden. Wel moeten wij zowel bij De Klinker als bij De Beren aangeven met hoeveel mensen we komen. Vandaar het verzoek om vooraf te laten weten of jullie komen.

Dus, Edwin en Albert zien uit naar weer een mooie rit en een gezellig samenzijn!