TAN Afdeling Den Haag  

Nu het landelijk bestuur van de TAN besloten heeft dat we, mits we voldoen aan de regels van het RIVM, weer activiteiten kunnen ontplooien, willen we jullie graag uitnodigen om deel te nemen aan de TAN Den Haag Zomerrit 2020 op zondag 19 juli a.s.

De rit is iets anders dan jullie gewend zijn, met nog steeds een goede mix tussen elkaar weer ontmoeten en een mooie toertocht.

zomerrit2020

Wat gaan we doen?
Het verzamelpunt is bij Albert en Anja thuis (Heereweg 335a, Lisse), waar jullie vanaf 10.30 uur welkom zijn. Op een bewaakt parkeerterrein (Microformat, 1e Poellaan 6, Lisse) naast het huis kunnen de auto's geparkeerd worden. We gaan elkaar vervolgens ontmoeten en spreken achter het bollenpakhuis, zowel buiten als binnen. We zullen de indeling zodanig maken, dat er veilig op 1,5 meter met elkaar gesproken kan worden.
Tot 12.30 uur schenken we koffie, thee en een drankje voor bij de lunch. Deze lunch verzoeken we jullie vanuit veiligheidsoverwegingen zelf mee te nemen.

Gaan we ook rijden?
Jazeker, de bougies moeten natuurlijk wel even schoongeblazen worden! Om 12.30 uur starten we de rit richting duingebied en Noord Holland. In de rit is een verzorgde (veilige) tussenstop en is er een tweede gelegenheid voor een pauze (op eigen rekening) opgenomen. We eindigen eind van de middag bij het veerpont Spaarndam. (per abuis was eerder Velsen - Zuid vermeld). Daarna kan ieder op eigen gelegenheid naar huis of gezellig nog een hapje gaan eten. Wij bevelen voor het laatste restaurant Kop van de Haven aan (Sluisplein, IJmuiden).

N.B. Voor leden die zich nog niet comfortabel voelen om er al in Lisse bij te zijn: het is ook mogelijk om rond 12.30 uur te komen en alleen aan de rit mee te doen!

Kosten en aanmelding (inschrijving is inmiddels gesloten, 39 personen totaal)
Kosten van het programma zijn 7,50 euro per persoon.
Sla je de koffie / thee en zelf meegenomen lunch over aan het begin en rijdt je mee vanaf 12.30? Dan is er een aangepast tarief en zijn de kosten 5,00 euro per persoon.

Je kunt je tot en met zondag 12 juli a.s. aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van "TAN Den Haag Zomerrit 2020", het aantal deelnemers, hun voornamen en het lidmaatschapsnummer. Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst en wordt definitief zodra ook de bijdrage van € 7,50 of € 5,00 (zie tekst hierboven) per persoon ontvangen is op rekeningnummer
NL98 RABO 0128198826 ten name van Traction Avant Nederland (afd. Den Haag), graag onder vermelding van het lidmaatschapsnummer. Na definitieve aanmelding wordt een e-mail ter bevestiging verstuurd.

Let op: in verband met de 1,5 meter regel is het aantal deelnemers voor de bijeenkomst in Lisse beperkt tot 35 personen. Bij overschrijding van dit aantal kan nog wel worden deelgenomen aan de rit vanaf 12:30.

Wij, Dus, Edwin en ik, zien er naar uit jullie allen weer te zien. Graag tot de 19e juli!