TAN Afdeling Den Haag  

Agenda

28 okt: Najaarsrit, Space Expo omgeving Leiden

Op zondag 28 oktober organiseren we de najaarsrit. Tot zaterdag 20 oktober kunt u zich aanmelden. We beginnen met een koffiestart bij Brasserie Cronesteyn, Vlietweg 2, 2323 LB in Leiden, goed bereikbaar, dicht bij de A4 aan de Vliet. Er is voldoende parkeerruimte.U bent daar vanaf 11.00 uur van harte welkom!

Vervolgens is er een kleine toeristische rit door de omgeving die u bij Space Expo tussen Katwijk en Noordwijk brengt. De auto’s kunnen mooi bij elkaar geparkeerd worden op de ruime locatie.  Er is daar enorm veel te zien op het gebied van ruimtevaart. Maar er is dan toevallig ook nog een leuke tentoonstelling: “Comics in Space”. We hebben voor u een rondleiding besproken, zodat u op een prettige wijze kennis kunt nemen van de interessante ontwikkelingen die er te zien zijn op technisch gebied en ruimtevaart. U hebt ook voldoende tijd om op eigen houtje rond te kijken. Een mooi contrast: de oude techniek van de Traction tegenover de nieuwste ontwikkelingen!

Via een korte route komt u tegen het eind van de middag weer terug bij Brasserie Cronesteyn voor een heerlijke snertmaaltijd als afsluiting. Bij Space Expo is de Museum Jaar Kaart geldig! Wij willen u daarom vragen deze kaart mee te nemen als u daarover beschikt en dit ook aan te geven bij de aanmelding. Het scheelt ons veel in de totale kosten van het evenement. De eigen bijdrage voor de Snertrit is € 17,50 per persoon. U kunt inschrijven door het volgende te doen: 1. Een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer en het feit dat u een museumjaarkaart mee neemt (indien van toepassing). 2. Het bedrag van € 17,50 x het aantal personen over te maken naar bankrekening NL98RABO 0128198826 ten name van T.A.N. afd. Den Haag. Na ontvangst van uw inschrijving en uw betaling ontvangt u een bevestiging. De routebeschrijving wordt u ruim voor de datum van de rit toegestuurd met het verzoek deze zelf te printen.