TAN Afdeling Den Haag  

Agenda

Voorjaars Bollenrit

Hoewel het weer anders doet geloven, komt het voorjaar er toch echt aan. En dus staat onze eerste rit geheel in het teken van de voorjaarbloemen. We gaan met elkaar volop genieten van de prachtige bollenvelden in de bollenstreek.

Taart:

We verzamelen zondag 16 april vanaf 10.30 uur bij Anja en Albert, Heereweg 335a, 2161 BL Lisse (0654370540 indien er vragen zijn). Parkeren kan op het parkeerterrein naast ons huis, adres Laan van Rijckevorsel 2. Het is 2 minuten lopen naar ons huis. Bij ontvangst is er koffie en thee. En we willen 4 mensen vragen een lekkere zelfgemaakte taart mee te nemen. Laat ons weten wie dit willen doen, dan coördineren wij dat er voldoende en ook weer niet te veel is. Daarna is er een lunchtafel met soep en broodjes.

Naar de bollen:

Dan vertrekken we rond 13.00 uur voor een prachtige rit langs de bollenvelden. Onderweg zullen we een keer stoppen voor een drankje. En ook stoppen we bij een standje langs de weg om voor wie dat wil verse bloemen te kopen tegen vriendelijke prijzen.

Afsluitend eten:

We eindigen de rit zo rond 16.30 uur in de Venneper Lodge. Hier kunnen we iets drinken en hebben we ook geregeld dat we in grote getale een menuutje kunnen eten.

De kosten:

Aan de taart, lunch en rit zijn geen kosten verbonden, deze worden door de clubkas betaald. De kosten in de Venneper Lodge zijn voor eigen rekening. Het menuutje kost 23,00 euro. Omwille van de inkoop voor de lunch en de reservering bij de Venneper Lodge vragen we jullie om ons (Anja en Albert, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) uiterlijk 9 april door te geven of, en met hoeveel personen jullie deelnemen.

We zien er naar uit, graag tot de 16e april.

Met vriendelijke groet, Anja en Albert