Voorjaarsrit in de bollenstreek 14 april

We gaan weer....

Binnenkort is het weer zover: de eerste rit van dit seizoen.  Eindelijk, na een veel te natte winter is het weer tijd om de Troenen van stal te halen, elkaar te ontmoeten en een mooie route met elkaar te rijden.

De rit gaat door de prachtige bollenstreek en vervolgens langs de Westeinder Plassen en de Ringvaart. Onderweg is een stop ingepland voor een drankje en een bezoek aan de Watertoren van Aalsmeer.

Verzamelen in Lisse

We verwachten jullie om 11.00 uur op de Heereweg 335a in Lisse bij Albert en Anja Bakker voor koffie met wat lekkers.  Pas op: er is het e.e.a. gewijzigd in de parkeermogelijkheden, maar er zijn rondom het huis, langs de weg aan de overkant en bij de buren (Heereweg 331, verzamelkantoor Bij1) nog steeds voldoende parkeerplekken.

Na de koffie kan er tijdens de lunch verder bijgepraat worden. De lunch wordt weer in de vorm van een buffet geserveerd.

De rit

Het plan is om rond 13.00 uur te starten met de rit en we verwachten na een tussenstop met bezoek aan de watertoren van Aalsmeer tussen 16.30 uur en 17.00 uur op het eindpunt van de rit aan te komen: ‘Proeflokaal Bregje in Beinsdorp’. Hier hebben we een ruimte gereserveerd waar we onder het genot van een drankje gezellig kunnen napraten.

Kosten voor de rit

Deelname aan de rit, inclusief de koffie en lunch zijn kosteloos. Wel horen we graag of jullie deelnemen ivm de inkoop.

Drankjes en eten bij Bregje zijn voor eigen rekening en ter plekke te betalen. Proeflokaal Bregje biedt op zondag een 3-gangen keuze menu aan voor € 22,95. Als jullie hier gebruik van willen maken dit graag bij jullie aanmelding vermelden.

Aanmelden vóór 30 maart

We verzoeken jullie om uiterlijk 5 april te laten weten of jullie komen en of jullie ook blijven eten bij Bregje. Aanmeldingen graag via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Dus, Edwin en ik zien uit naar weer een mooie rit en een gezellig samenzijn!

Tot de 14e, met vriendelijke groet, Albert Bakker (tel nr 06 54370540)